Kartica zvestobe

Zootic kartica zvestobe poteka preko sistema Cashback World (ex. Lyoness) Imetnike kartice redno obveščamo o novostih, ugodnostih ter dogodkih. Imetniki kartice so upravičeni do posebnih ugodnosti, ki veljajo za člane Cashback World. Zootic kartica zvestobe je vključena v sistem Lyoness – to pomeni, da lahko z Zootic kartico ugodnosti koristite popuste tudi pri drugih partnerskih trgovcih. Pri vseh tudi zbirate točke, ki jih kasneje lahko vnovčite pri posebnih akcijah. Povprašajte o Zootic kartici zvestobe pri naših prodajalcih.

Okoljevarstvo

V sodelovanju z Univerzo na Primorskem ter Zoosofia d.o.o. smo zasnovali okoljevarstveni projekt, v okviru katerega iz okolja izlavljamo zlate ribice, ki so invazivna tuje-rodna vrsta, nakar jim poiščemo novi dom. Ribice so na prodaj v določenih poslovalnicah Zootic. Z nakupom pripomorete k pokritju stroškov izlavljanja ter k razvoju okoljevarstvenega projekta. Z nakupom prav teh zlatih ribic tudi Vi pripomorete k varovanju okolja.

Dobrodelnost

Skozi celo leto lahko v naših prodajalnah opazite Zootic dobrodelni kotiček. V njih zbiramo hrano in opremo, ki ste jo pripravljeni darovati. Sodelujemo z večino registriranih slovenskih zavetišč, različnimi klubi in rade se pridružimo tudi akcijam v drugih državah. Denarja v poslovalnicah ne zbiramo. Iz srca se vam vsem zahvaljujemo za vsako darovano malenkost.

Zdravje živali

Če začne žival, v 7 (sedmih) dneh po nakupu kazati znake bolezni, se obrnite na poslovalnico, v kateri ste žival kupili. Napotili vas bodo k pooblaščenemu veterinarju, ki bo žival pregledal in predlagal zdravljenje. Zaradi informiranosti in ureditve statusa živali po nakupu, preberite izjavo o odgovornosti.

Zanimivi izdelki

Ste našli določen izdelek na naših spletnih straneh in želite več informacij? V kolikor vas zanima določen izdelek, nam lahko pošljete sporočilo na elektronski naslov info@zootic.si. Z veseljem vam pošljemo podrobne informacije, vključujoč dobavljivost, zaloge, ceno in vam najbližjo lokacijo za prevzem.

Nakup živali

Se odločate za nakup živali in potrebujete veš informacij o posamezni živalski vrsti? O negi in oskrbi določenih živalskih vrst si lahko preberete v posameznih rubrikah na naši spletni strani www.zootic.si. Lepo vabljeni tudi v naše poslovalnice, kjer se lahko o vsem kar vas zanima, posvetujete tudi z našimi strokovnjaki.

QR koda

QR koda nam omogoča, da informacije strnemo v kompaktno obliko. Izredno uporabna je recimo za branje spletnih povezav, saj nam dolgih URL-jev (spletnih povezav) ni potrebno vnašati ročno…

Kliknite tukaj za več informacij…

 

Splošni pogoji kluba upokojencev

1. člen
Kot člani kluba upokojencev so upokojenci upravičeni do ugodnosti pri nakupu hrane in opreme za potrebe svojih ljubljencev.

2. člen
Za pridobitev kartice kluba upokojencev je potrebno pred prvim nakupom izpolniti prijavnico, predložiti kartico upokojenca in sprejeti pogoje poslovanja. Ugodnost velja v vseh ZOOTIC poslovalnicah z dnem, ko član/članica prejme potrditveno sporočilo in člansko kartico Kluba upokojencev ZOOTIC.

3. člen
Ob nakupu artiklov, za katere upokojenec/ka uveljavlja 10% upokojenski popust ni mogoče uveljavljati drugih popustov. Popusti se ne seštevajo. Popust velja samo na artikle, ki jih dobavlja podjetje VETPET, trgovina d.o.o. s sedežem na naslovu Letališka c. 29, 1000 Ljubljana.

4. člen
Za uveljavitev upokojenskih ugodnosti mora član/članica kluba upokojencev prodajalca na blagajni še pred zaključkom računa opomniti, da uveljavlja klubske ugodnosti. Ob tem je potrebno predložiti veljavno kartico Kluba upokojencev, ki jo izda podjetje VETPET, trgovina d.o.o. Prodajno osebje si pridržuje pravico zahtevati tudi osebni dokument za preveritev podatkov na klubski kartici.

5. člen
Člani kluba upokojencev lahko 10% popust koristijo vsak četrtek.

6. člen
Ob včlanitvi v Klub upokojencev ZOOTIC se član/članica strinja z uporabo osebnih podatkov za potrebe podjetja VETPET, trgovina d.o.o.. Podjetje se zavezuje, da bo podatke uporabljalo izključno v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

7. člen
Ti splošni pogoji so veljavni od 1. 10. 2017 dalje. Podjetje Vetpet, trgovina d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje brez predhodnega obvestila, vednar o spremembah obvešča na uradni spletni strani. Spremenjena pravila stopijo v veljavo z dnem objave na uradnih spletnih straneh. V primeru, da član/članica s spremenjenimi pogoji uporabe ne soglaša, mora takoj pisno prekiniti članstvo v Klubu upokojencev ZOOTIC. Z nadaljnim koriščenjem članskih ugodnosti Kluba upokojencev ZOOTIC potrjuje, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinja.