QR koda

QR koda nam omogoča, da informacije strnemo v kompaktno obliko. Izredno uporabna je recimo za branje spletnih povezav, saj nam dolgih URL-jev (spletnih povezav) ni potrebno vnašati ročno…

Kliknite tukaj za več informacij…

 

Okoljevarstvo

V sodelovanju z Univerzo na Primorskem ter Zoosofia d.o.o. smo zasnovali okoljevarstveni projekt, v okviru katerega iz okolja izlavljamo zlate ribice, ki so invazivna tuje-rodna vrsta, nakar jim poiščemo novi dom. Ribice so na prodaj v določenih poslovalnicah Zootic. Z nakupom pripomorete k pokritju stroškov izlavljanja ter k razvoju okoljevarstvenega projekta. Z nakupom prav teh zlatih ribic tudi Vi pripomorete k varovanju okolja.

Dobrodelnost

Skozi celo leto lahko v naših prodajalnah opazite Zootic dobrodelni kotiček. V njih zbiramo hrano in opremo, ki ste jo pripravljeni darovati. Sodelujemo z večino registriranih slovenskih zavetišč, različnimi klubi in rade se pridružimo tudi akcijam v drugih državah. Denarja v poslovalnicah ne zbiramo. Iz srca se vam vsem zahvaljujemo za vsako darovano malenkost.

Ugodnosti za upokojence

Splošni pogoji kluba upokojencev

1. člen
Upokojenci so upravičeni do ugodnosti pri nakupu hrane in opreme za potrebe svojih ljubljencev.

2. člen
Za pridobitev ugodnosti se upokojenec identificira s člansko kartico upokojenca (več v točki 4).

3. člen
Ob nakupu artiklov, za katere upokojenec/ka uveljavlja 10% upokojenski popust ni mogoče uveljavljati drugih popustov. Popusti se ne seštevajo. Popust velja samo na artikle, ki jih dobavlja podjetje VETPET, trgovina d.o.o. s sedežem na naslovu Letališka c. 29, 1000 Ljubljana.

4. člen
Za uveljavitev upokojenskih ugodnosti mora član/članica kluba upokojencev prodajalca na blagajni še pred zaključkom računa opomniti, da uveljavlja popust za upokojence. Ob tem se je potrebno identificirati s kartico upokojenca, ki jo izda ZPIZ.

5. člen
Člani kluba upokojencev lahko 10% popust koristijo vsak četrtek.

6. člen
Ti splošni pogoji so veljavni od 1. 10. 2017 dalje. Podjetje Vetpet, trgovina d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje brez predhodnega obvestila, vednar o spremembah obvešča na uradni spletni strani. Spremenjena pravila stopijo v veljavo z dnem objave na uradnih spletnih straneh. V primeru, da član/članica s spremenjenimi pogoji uporabe ne soglaša, mora takoj pisno prekiniti članstvo v Klubu upokojencev ZOOTIC. Z nadaljnim koriščenjem članskih ugodnosti Kluba upokojencev ZOOTIC potrjuje, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinja.

Zdravje živali

Če začne žival, v 7 (sedmih) dneh po nakupu kazati znake bolezni, se obrnite na poslovalnico, v kateri ste žival kupili. Napotili vas bodo k pooblaščenemu veterinarju, ki bo žival pregledal in predlagal zdravljenje. Zaradi informiranosti in ureditve statusa živali po nakupu, preberite izjavo o odgovornosti.

Zanimivi izdelki

Ste našli določen izdelek na naših spletnih straneh in želite več informacij? V kolikor vas zanima določen izdelek, nam lahko pošljete sporočilo na elektronski naslov info@zootic.si. Z veseljem vam pošljemo podrobne informacije, vključujoč dobavljivost, zaloge, ceno in vam najbližjo lokacijo za prevzem.

Nakup živali

Se odločate za nakup živali in potrebujete veš informacij o posamezni živalski vrsti? O negi in oskrbi določenih živalskih vrst si lahko preberete v posameznih rubrikah na naši spletni strani www.zootic.si. Lepo vabljeni tudi v naše poslovalnice, kjer se lahko o vsem kar vas zanima, posvetujete tudi z našimi strokovnjaki.