Okrepite odpornost psov in mačk proti bolham in klopom.

 

slovenki izdelek, slovenska kakovost, slovenija, izdelano v slovenijiOvratnice različnih velikosti in barv, šampon, pršilo… Učinkovito pomagajo psom in mačkam v boju proti zunanjim zajedavcem (bolhe, klopi).
Slovenski izdelek z več kot tridesetletno tradicijo.

VIGO ovratnice proti bolham in klopom za pse in mačke.

VIGO - ovratnice proti bolham, klopom in drugim zunanjim zajedavcem. , Ovratnice različnih barv in velikosti, za pse, za mačke, slovenski izdelek, trgovina za male živali ZOOTICOvratnice učinkujejo 4-5 mesecev in so vodoodporne.

Navodilo za uporabo:

Ko odprete embalažo, ovratnico takoj uporabite. Pred uporabo jo nekajkrat raztegnite in jo nato ohlapno pripnite živali okoli vratu. Žival naj ovratnico nosi neprestano 4-5 mesecev.

Opozorilo!

  • Če opazite na vratu živali alergijo, ovratnico takoj odstranite.
  • Ne uporabljajte je pri bolnih in okrevajočih živalih ter pri doječih samicah.
  • Ovratnico naj ne uporabljajo živali mlajše od štirih mesecev.
  • Po namestitvi ovratnice si umijte roke.

Opombi:

  1. Za velike pse je na voljo ovratnica dolžine 64 cm. Če je tudi to premalo, se lahko dve ovratnici povežeta skupaj, da dobimo želeno dolžino. Pri vseh ovratnicah višek ovratnice odstrižemo.
  2. Ohlapna namestitev pomeni, da mora biti med ovratnico in vratom živali toliko prostora, da lahko mednju zlahka potisnemo prste (pri mali živali dva prsta, pri velikem psu 4 prste). Živali ovratnica ne sme utesnjevati, še manj pa ovirati dihanja in krvotoka. Mora biti pa dovolj zategnjena, da je v stiku s kožo.

 

VIGO KA-DE razpršilo za pse 450 ml

VIGO KA-DE razpršilo za pse, proti bolham, slovenski izdelek, izdelano v Sloveniji, trgovina za male živali ZOOTIC Navodilo za uporabo: Pred  uporabo plastenko dobro pretresite. VIGO KA-DE sprej popršite po psu okoli ušes, repa, po vratu in po hrbtu. Na mesto popršite 3 ml pripravka (2x pritisnite na razpršilko) z razdalje 15-20 cm. Izogibajte se pršenju po očeh, smrčku in ustom ter predelom, kjer se pes lahko poliže (spodnji del trebuhe). Spreja ne izpirajte.

Spreja KA-DE ne smete uporabljati na psih, mlajših od 4 mesecev, pri bolnih psih in psih, ki okrevajo, ter pri brejih in doječih psicah. Ne uporabljajte pri mačkah!

 

VIGO šampon za pse 200 ml

VIGO šampon za pse, proti bolham, slovenski izdelek, izdelano v Sloveniji, trgovina za male živali ZOOTICNavodilo za uporabo: Pred  uporabo šampon dobro pretresite. Psa najprej zmočite, nato pa mokro dlako našamponirajte. Uporabite približno 1-2 ml šampona na kilogram teže psa. Psa našamponirajte po celem telesu (izogibajte se očem, ustom, smrčku in notranjosti uhljev), temeljito našamponirajte okoli ušes, vratu in repa. Če prvo šamponiranje ni bilo dovolj uspešno, lahko postopek ponovite takoj, le da uporabite pol manj šampona. Psa nato dodobra izperite z mlačno vodo.

Šampona ne smete uporabljati na psih, mlajših od 4 mesecev, pri bolnih psih in psih, ki okrevajo, ter pri brejih in doječih psicah. Ne uporabljajte pri mačkah!